Kesken on läjä imetyspaitoja, niitä alkaa valmistua jahka vaihdan saumuriin peitetikkiominaisuuden. Leikattuna on myös hame mummun vanhasta esiliinasta. Jotain muutakin tuolla keskeneräisten laatikossa taitaa olla. Pitänee sekin käydä läpi ja katsoa mitä haluan tehdä valmiiksi ja mitä pistän poistoon. Vaippoja on valmiiksi leikattuna iso läjä.

Suunnitelmia riittää. Blogin ideana on myös pitää minua vähän ajantasalla aikeistanikin.

-Villakangastakit pojille talveksi. Pitääkin ottaa selvää voiko noilla Kool-Aideilla värjätä villakangasta. Inventaariota tehdessä löysin tikkikangasta, vuorikangasta ja dacron-vanua. Villakangas on oranssia (kaappikuvassa vasemmalla ylhäällä) ja sen voisi värjätä ruskeaksi kun sävy ei täysin silmää miellytä. Nappeja en vielä tutkinut mutta niitä saattaa joutua ostamaan.

-Välikausihaalari kuopukselle. Nykyinen ei pidä kovin hyvin vettä ja on aika rumakin. Voisin tehdä numeroa isomman haalarin. Tähän tosin joutuisi ostamaan päällyskankaan, vetoketjun, neppareita, heijastinnauhaa ja kiristimiä. Vuorikangasta on kaapissa.

-Kantolipare takkiin. Kankaat ja vetoketju on olleet olemassa jo yli vuoden. Käyttöä tällä ei tällä hetkellä ole kovin paljon mutta saisin harjoiteltua vedenpitävän kankaan ompelua ja saumanteippausta.

-Toppahousut esikoiselle. Tuosta kantolipareesta jäänee kangasta näihin housuihin. Vuoreksi tikkikangasta ja päälle jotain luistavaa vuorikangasta. Vetoketjusta en ole varma.

-Nukenvaatteita kummitytöille ja omille pojille kankaanpalasista. Voisi kokeilla uuden koneen koristeompeleita mekon reunoihin. Pitsejä ja ihania nappeja yms löytyy.

-Pellavakankaista pojille housuja ja paitoja ensi kesäksi.

-Akuutein taitaa silti olla pieni laukku kummitytölle. Tämä sitten kun on kaverille ommeltu vaippa joka on kesäkuusta asti odottanut leikattuna.

-Trikoista voisi ommella paitoja pojille. Esikoinen ainakin tarvinnee pitkähihaisia, kuopuksesta en olisi niinkään varma.

-Housukankaita riittää. Vakosamettia, collegea, ohutta farkkua.

Mutta mitä tekisi fleecestä? Pojilla on jo fleeceasut talveksi samoin kuin itsellänikin. Mies on sen verran lämminverinen että tuskin kaipaa. Hm. Tuli ostettua sitä muutamia métrejä kun halvalla sai ja se vie tosi paljon tilaa kaapissa.