Ihan itse -keskustelupalstalla oli syksyllä juttua Kirppis Risain -ohjelmasta jossa oli tehty täkistä takki. Minäkin innostuin ja vihdoin viime torstaina kierrätyskeskuksessa sattui silmiini täkki kauniilla kuosilla. Kaunis se minun mielestäni oli vaikka tähän asti kommentit mieheltä, anopilta ja siskolta ovat olleet tasoa mielenkiintoisen näköinen, ainakin erottuva yms. Perjantaina sitä kerkesin hieman jo ompelemaan ja huomenna oli tarkoitus jatkaa. Ompelen kanttinauhaa sisäsaumojen päälle ja tarvitsen siinä molemmat kädet joten joutunen tuota hieman siirtämään. Leikkasin näet tänään pienen palan peukalon päästä pois eikä sormi oikein kelpaa yhteistyöhön. Samalla Ottobren (4/03) kaavalla olen jo aikaisemmin tehnyt itselleni yhden takin. Tässä kuitenkin kuva kuosista.

1322006.jpg

Esikoisen villakangastakki on nappeja ja napinläpiä vaille valmiina, homma jäi kesken kun en enää löytänyt tarpeeksi nappeja. Siivosin sitten ompelupisteeni ja nyt vain pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä ne napinlävet. Niiden tekeminen on koneellani helppoa, silti se aina hirvittää. Lorupusseista en sitten kerinnytkään ottaa kuvaa kun ne lähtivät eteenpäin. Mun hommana oli vain pussien tekeminen, toinen ihminen teki kortit.

Viime viikolla huovutin esikoisen kanssa hedelmiä ja vihanneksia leikkeihin. Eilen käytiin ostamassa uusia värejä jotta voimme tehdä perunoita, porkkanoita, sitruunoita yms. Idean näihin sain ysv-keskustelupalstalta.

Ensi viikolla pitäisi ilmestyä uuden naisten Ottobren, odottelen sitä jo hieman malttamattomana sillä vaatevarastoni kaipaa pikaista täydennystä. Lasten paitoja varten sain anopilta pinon t-paitoja, saan paljon enemmän nautintoa kierrätysmateriaaleista tekemisestä kuin kaupasta varta vasten ostetuista kankaista. Outo mikä outo.