Ompelin muutaman vaipan, olin ne leikannut jo aikaa sitten vaan en ole niitä valmiiksi saanut. Tarranauhaa puuttuu edelleen mutta onneksi vain siivekkeisiin. Ompelin ne sitten sitä vaille valmiiksi. Olen näköjään tuhonnut Hilcon velourit tuonne sisäpuolelle, se on varmaankin syy miksi vaipat olin leikannut valmiiksi. Kahteen riitti tarroja siivekkeisiinkin, kolme jäi odottelemaan. Sininen velour on äitini hameesta, turkoosi tädin aarteita ja punaraidalliset kirpparilta. Ja sitten vielä ihmettelen kangasmääriä.

342091.jpg

Tein kangasinventaariota ja totesin, että on ne vähentyneet selvästi. Toki kankaita vieläkin on ihan reilusti mutta nuo loput taitavat olla sellaisia joista ehkä tulee jotain tehtyäkin. Muovikassillisen villakankaita otin erilleen, pitäisi varata kirpparipöytä ensi kuussa. Ajattelin täyttää sen astioilla ja kankailla.

Ostin kirpparilta kangasta, 1,5metriä Marimekon Bo Boo:ta, sinipohjaisena hintaan 3,5e. Edellisestä kangasostoksesta olikin aikaa kuukausia. Esikoiselle löytyi housujakin joten säästyin niiden ompelemiselta. Hoikalle pojalle on vaikea löytää housujen kaavoja, Ottobren poikien housuihin mahtuisi kaksi lasta.