Plaah. Olisin halunnut osallistua Adelheidin laukkumeemiin mutta kameran salama ei suostu lainkaan yhteistyöhön. Pitänee koettaa muokkailla kuvaa kirkkaammaksi. Uusi kamerakin jo tilattiin mutta olikin sitten loppu.

Vaatehuoneen jokainen sentti otettiin hyötykäyttöön. Sinne tehtiin uudet hyllyt jotka mitoitettiin noille meidän muovisille laatikoille. Matjalaukut ja rinkat sullotaan hyllyn päähän ja vieressä seinällä on koukkuja laukuille. Yksi kurkistaakin tuossa vasemmalla. Tärkein kaikista on kuitenkin mun ompelupiste. Kankaan leikkaukset joudun toki tekemään muualla mutta pääasia että koneita ei säätele muut kuin minä. Voin jättää sakset ja nuppineulat levälleen eikä tarvitse pelätä kenenkään niillä itseään vahingoittavan. Harvoin kuitenkaan saa ommella putkeen kovin pitkään vaan sauman silloin, toisen tällöin. Ovessa on haka joten sinne ei pääse nuo metrinmittaiset.

576420.jpg

Täytyy vielä todeta että nuo kaikki laatikot eivät ole täynnä kankaita, suurimmassa osassa on poikien vaatteita (pieniä ja isoja). Kankaita on ehkä 4 (trikoot, puuvillat, pienet palat, muut). Lisäksi yksi vajaa jätesäkillinen etsii paikkaansa.

Missä te ompelette?