Vaippakankaiden jämiä ei kannata heittää hukkaan, niistä saa hienon intiaanipäähineen. Laitoin sisälle venymätöntä, vähän paksumpaa kangasta. Ulkopuolella on velouria.

623950.jpg

Kuvittelin sulan näin pysyvän pystyssä. Mikäli sulan asettelee se pysyykin pystyssä mutta leikeissä lörpsähtää päätä myöten. Mies ehdotti rautalankaa reunojen tukemiseen ja luulenpa kokeilevani sitä seuraavaksi. Haaveena on tehdä ihan kunnon intiaanipäähine monella sulalla. Tämä yksinäinen sulka päätyi pienemmälle intiaanille.

Miehen verkkarit tuli kans tehtyä. Ottobresta (3/2005) kaava vaan olisin saanut vielä reilummin kaventaa. Ilmeisesti he tekevät miesten ja poikien kaavat normaalia leveämpänä.

623951.jpg

Löysin kivat knickersin kaavat pojille Ottobresta. En vain ole vielä jaksanut mittailla ja tutkia mitä niille taas pitäisi tehdä. Olisi niin helppoa vain piirtää kaavat ja ne toimis suoraan mutta kun näitä pitää aina niin paljon kaventaa. Yleensä teen pari numeroa pienemmällä kaavalla ja lisään vain pituutta. Noissa vain on leikkauksia jotka pitää ottaa huomioon. Muitakin projekteja on kesken joten tällä ei vielä ole kiirettä.