Nanson trikoosta Suuren Käsityölehden (4/08) kaavalla. Nostin alalipareen kaula-aukkoa, laskin poikkileikkauksen paikkaa sekä suurensin alemman kappaleen imetysaukkoja. Paita ei ole minulle hyvänmallinen muutoksista huolimatta mikä harmittaa.

Raglanhihainen imetyspaita, kaava Ottobresta (5/08), kangas Eurokankaan palalaarista. Ihan kelpo paita, istuvuus parantuisi raglanhihaa laskemalla. Pitää tutkia miten se onnistuisi.

Tässä salamaräiskäisyssä onpolvipituinen imetyspoolomekko. Poolon kaava on Ottobresta (4/02) ja sitä sitten hieman muokkasin. Kangas on ohutta villakangasta kirpparilta. Mekko on ollut kovassa käytössä vaikka se ei oikein istu. Olkapäitä pitäisi kaventaa mikä vaikuttaa myös hihan istutuskohtaan. Mekko valmistui jo syksyllä. Marimekon tehtaanmyymälästä ostin pari villaneulosta, joista on samantyyppiset mekot haaveissa. Ensin pitää saada kaava muokattua.

Hieman jo lueskelin Valittujen palojen julkaisemaa kirjaa Suuri ompelukirja, ompele ja säästä kaavamuutoksia opetellakseni. Luusto selvästi on kokoa 40 ja kun ylipaino pakottaa valitsemaan suuremman koon, eivät puserot oikein istu. Jos sais tehtyä sekä raglaniin että tuohon poolopuseroon hyvät kaavat niin niitähän sitten voisi muuten sovellella kaula-aukkoja ja hihojen pituuksia muuttelemalla.