Eeh. Tuota. Ostin hahtuvaa kerän. Tuli vain vastaan niin edullisesti etten voinut vastustaa. Onnistuin olemaan jämynä ja otin vain yhden kerän. Ei se kyllä kerä ollut, rulla ennemminkin. Termit hieman hakusassa kun neulominen on minulle melkoisen tuntematon alue. Olin lasten kanssa reissussa ja tämä jäi (muutaman muun ostoksen kanssa) odottamaan pikkusiskoa joka ystävällisesti lupasi ne autolla tuoda pohjoiseen.

Esikoinen kuvaili omin lupinensa ja oli pudottanut kameran. Kuvia sillä vielä saa, mutta ei pysty käyttämään sitä kuvaruutua kuvien ottamisessa. Siitä pikkuisesta ruudusta pitää yrittää tihrustaa ja siitä näkee vain osan kuvasta, lopullisessa kuvassa on paljon laajemmasti. Ei viitsi kuvata kun tympäsee. Pitäisi kokeilla miehen kännykkää, sillä on joku lelu testipuhelimena jossa on samantasoinen kuvanlaatu kamerassa.

Sisustussuunnitelmat vievät aikaani. Löysin kivat verhot makkariin, tosin ostin vain yhden pituuden ja harmittelin sitä heti kotona. Pitäisi selvitä hakemaan kaksi pituutta lisää ennen kuin kyseinen kangas loppuu. Kankaassa on kahta eri vihreää, lisäksi suunnittelin vihreää päiväpeittoa. Päätimme laittaa pienemmän makuuhuoneen (neliöitä 7) meidän makuuhuoneeksemme ja antaa pojille ísomman. Kovin paljon muuta huoneeseen ei sängyn lisäksi sitten mahdukaan.

Olen tuunannut hattuhyllyn pusseja vähän käytettävämmiksi, mies inhoaa niitä kun ne on olleet liian lötköjä. Yksi pussi on valmiina ja nyt kuulemma kelpaa käyttää. Nämä menee lastenhuoneseen leluille. Ostin kesällä trikookudetta ja virkkasin innoissani koreja. Käsialani on aika löysää joten pussit olivat nekin lötköjä. Nyt kokeilen uudestaan saamaan niistä tukevampia. Nämäkin lastenhuoneeseen, siellä riittää tavaroita joita säilyttää.

Olen urakalla tyhjentänyt tavaroita, vienyt kierrätyskeskukseen ja antanut pikkusiskoille. Pitäisi löytää halpaa tapettia, tarkoituksena on päällystää kenkälaatikot.

Kuvia ei nyt ole, jospa sitten kun jotain valmista olisi esitellä.