Talvitakki piti saada säilöön ja pois ompelutilasta. Sainpahan sitten vihdoin ommeltua taskut ja ripustusrenksun. Vielä on opeteltavaa kaitaleiden ompelemisessa.

1615231.jpg

Prinssit saivat housunsa. Kankaana kultaiset Onlyn housut ja viininpunainen vuorikangas villakangashousuista joista aikanaan tein patalappuja. Pääsin helpolla, molempiin ompelin vain yläosan uusiksi kuminauhavyötäröllä ja lahkeensuihin kuminauhat jotta menevät roolivaatteena pidempään. Viininpunaiset housut ovat todelliset pussihousut, niihin mahtuisi kolme lasta kerralla. Molemmissa kuvissa sama paita kaverina, siitäkin on vain hihansuut leikattu pois ja kuminauhakujat tilalle. Kaikki matskut kierrätyskeskuksesta, ei tule roolivaatteille hurjasti hintaa. Ensimmäinen kuva ilta-auringossa, kamera kiinnittyi hohtaviin housuihin. Toinen kuva varjon puolella ja värit himmeitä. Kuvien ottamista koetan vielä kovasti opetella, siihen saa antaa vinkkejä.

1615251.jpg

1615250.jpg

Valtava läjä vaatteita on leikattuna, saisi vain ommeltua ne. Esikoinen on lomalla joten pikkuveli vaatii seuraa koko ajan.