Olemme jäljessa aikataulusta viikolla. Tässä oppii paljon tulevaa rakentamista varten. Jos nyt sitten enää mitään muistaa. Juuri eilen nauroimme, että meidän pitää aloittaa kyllä suunnittelu kaksi vuotta aikaisemmin. Kerkeää rauhassa miettiä kaikki yksityiskohdat. Todella paljon asioita joita ei ole tajunnut miettiä ihan loppuun asti.

Lattia on hiottu ja siinä on pariin kertaan aluslakka päällä. Lauantaina se olisi tarkoitus lakata loppuun ja maanantaina laittaa lattialistat paikalleen. Sen jälkeen sinne voisi sitten mennä siivoilemaan. Kylpyhuoneessa on seinälaatoitus valmiina, tänään mies aikoo laittaa kosteuseristeen lattiaan ja huomenna pääsee laatoittamaan lattiaa. Kodinkoneet on kilpailutettu mutta ei vielä tilattu. Huomisaamuna sinkoan Mustaan Pörssiin tekemään tilausta. Koneiden pitäisi tulla viikossa.

Edelleen on paljon asioita kesken ja todennäköisesti on vielä muuttaessammekin. Ensi viikolla olen menossa Ikeaan ostamaan lankakorihyllyjä, koukkuja yms. Päätin selvittää kirjojen määrän ja kirjoitan joka laatikkoon kuinka monta kirjaa se sisältää. Alkujaan arvioin, että kirjoja on 400. Sitten pakkasin osan ja nostin arviota sadalla. Nyt on pakattuna tuo 400 ja hieman epäilen, että aika reilusti yli tuon sadan menee vielä. Tukevat laatikot loppuivat, joten pitää jatkaa sitä sitten huomenna.

Käsityöt ovat nyt sitten olleet tauolla. Mörvelökorin purin ja virkkasin uusiksi. Otan koreista kuvan kunhan ovat kaikki valmiina, nyt on kolme isoa harmaata ja kaksi pientä vaaleansinistä. Vielä yhteen harmaaseen on trikoota.