Pitihän Baby Bornille saada leveälahjehaalarit ja kippohattu. Kangasta ei ollut enää tarpeeksi jotta olisin saanut kanttinauhat lakin reunoihin, toimihan tuo ihan hyvin näinkin. Samasta syystä edessä on poikkileikkaus eikä kuvioita voinut  kohdistaa.

  

Nahkasaappaat. Pikkuveli tosin väitti kumppareiksi. Kengät aukeavat kokonaan takaa joten ne on helppo laittaa jalkaan. 

 

Kaikkiin piirsin itse kaavat. Pitää vielä vähän muokata niitä, mutta kyllä nämä ihan käypäiset leikkeihin ovat. Neiti vain jostain syystä on ihan hermona kun näkee vaatteet nuken päällä ja kiskoo niitä pois. Kalakankaan alkuperää en muista, joko olen saanut sen mummulta/tädiltä tai ostanut kierrätyskeskuksesta. Muistaako mummu? Sisuksen velour on liian haaleanvaaleanpunaista jotta siitä voisi neidille mitään tehdä. Ressu on perinyt valkoisen ihoni. Tuhosin sitä sitten urakalla nukenvaatteisiin.

Puvun kaava on tekeillä, hieman vielä on tietoteknisiä ongelmia. Kaavat sain piirrettyä koneella mutta vielä pitää saada ne prikulleen oikeankokoisiksi. Muutin hieman etukappaleita ja jätin ylimääräiset lipareet pois. Pari pukua olen tehnyt uusilla kaavoilla mutta piti saada nämä uudet ensin esiteltäviksi...

Tällä hetkellä keskeneräisiä projekteja varmaan kymmenkunta, tukin sitten taas blogin täyteen jahka saan ne valmiiksi. Onneksi olen oppinut käyttämään ajastinta joten saan ne pikkuhiljaa tänne eikä tarvitse kerralla heittää.