Leikkimökkikuvat jäivät odottamaan hella-lavuaarin valmistumista. Nyt mökki kuitenkin joutuu talviunille ja kesäkalusteiden varastoksi joten tässä todellisuus, mökki kun on lasten käyttöön eikä äidin fiilistelyyn (vaikka olisikin kiva tehdä vain omaan makuun). Kuvien ottamisesta on jo tovi aikaa.

Hella-lavuaariin on tulossa kaatopaikan kierrätyspisteeltä otetut hellannupit sekä nahkavyöstä kahvat. Hanaa on etsitty mutta ei ole kierrätyskeskuksessa vielä oikeanlainen tullut vastaan. Haluaisimme sellaisen vanhanaikaisen hanan missä kylmä ja ja kuuma vesi ovat tulleet eri vääntimistä. Kaapissa on nykyisin toinenkin ovi paikoillaan. Hella-lavuaarin ohjeet sain eräältä ysv-foorumilaiselta, samaiset ohjeet löytyvät myös Esko Kuokkasen kirjasta Vaarin lelukirja. Mieheni teki hella-lavuaarin, korotimme sitä tosin jonkin verran ohjeeseen verrattuna. Vanha naulakko on eräästä hotellista minkä irtaimiston isäni kymmenkunta vuotta sitten osti.

  

Penkin ja pöydän mieheni teki piirustusteni mukaan vanerista. Osat olivat viime talven lastenhuoneessa ja toisen penkin jalat hävisivät. Epäilen vieneeni ne varastoon hermostuttuani jaloissa pyöriviin levyihin. 

 

Naulakko oli edellisessä kodissamme eteisessä. Rautakoukut Kärkkäiseltä ja alla petsattu lankunkappale. Painaa muuten melkoisesti.

 

Verhotanko Ikeasta, verhokangas kierrätyskeskuksesta. Sopivasti kankaassa oli kolme pääkallon kuvaa. Tilaustyössä tuli vain väärinkäsitys, esikoinen olisi halunnut verhot jotka peittävät koko ikkunan. Sellaiset lupasin sitten ommella yläkerran kahteen ikkunaan.