saa kun laittaa mulle sähköpostia. Osoite on etunimi.sukunimi@gmail.com. Tämä tutuille siis tiedoksi kun useampi on jo kuvia kaipaillut. Asunto ei koskaan ollut tyhjä ja siivottu joten jäi ne kuvat sitten ottamatta. En halua laittaa kodin kuvia sellaisenaan nettiin, ei tuo sisustus niin vimpan päälle ole. ;) Sisustus on edelleen vaiheessa mutta pikkuhiljaa alkaa selkenemään. Viimeisistä pahvilaatikoista päästiin viikonloppuna eroon kun kirjahylly saatiin maalattua vielä viimeisen kerran ja koottua. Jokailta ei viitsi kotia laittaa joten tahti on huomattavasti hiljentynyt.

Vihreät verhot tulivatkin sitten olohuoneeseen ja entiset olohuoneen verhot makuuhuoneeseen. Vieraspeitoille tein uusia tyynynpäällisiä, tällä kertaa isoja neliönmallisia. Paljon paremman näköisiä kuin ne entiset. Seuraavaksi pitäisi ommella merirosvolippu ja -purje. Valkoista kangasta vain ei ole purjeeseen asti mutta eiköhän purje voi olla vaaleansininenkin. Pääasia että siinä on pääkallo ja luut.

Vähän tyhjä postaus mutta lähinnä ilmoitus hengissäolosta. Netti saatiin viime viikolla. Ompelupöytää vielä odottelen, pitäisi vain osata päättää pöydän korkeus tuohon uuteen tuoliin nähden.