Messuilla tuli käytyä viikonloppuna. Ohessa saalis.

Pia Westerholmin painettuja tilkkuja:

267961.jpg

Iderin tauluja ja postikortteja:

267962.jpg

Koruja ostin myös. Kuopus on tuhonnut kaikki lempikoruni joten nämä oli ihan välttämättömiä. Kirjakoru on Tarja Rajakankaan, massakoru Aurora lahjan ja lasikoru Ihanian.

267959.jpg

Okay'sin nahkalaukku oli itselleni palkinto. Sain perjantaina graduni esitettyä ja hyväksyttyä. Tänään on kypsyysnäyte. Laukku oli yksittäinen messukappale joten sain sen hyvinkin edullisesti. Sinne mahtuu vaippoja yms. lasten kanssa kulkiessa ja se toiminee myös työlaukkuna kunhan saan töitä.

267963.jpg

Yllätin itsenikin ja ostin Loftia. Kaverini syytä kaikki. Hän sitä metsästi villavaippahousuja varten ja sitten kutoi housuja illalla. Minulla oli vakaa aikomus toimittaa lanka äidilleni kudottavaksi mutta niinpä vain alkoi kiehtoa kutominen kun katselin kaverin kutomista. Kaupasta piti käydä ostamassa pyöröpuikot. Lauantaina kerkesin sitten jonkun aikaa kutoa noita, muutaman kerran purkaakin. Onnistuin kutomaan resorin kierteelle... Nykyinen resori ei ole kovin siisti ja mietin sen purkamista. Purkaminen saa odottaa kunnes housut ovat valmiit. Katsotaan sitten mieliala uudestaan. En enää yhtään ihmettele merinovillahousujen kallista hintaa. Yksi kerä maksoi kuusi euroa. Sukkapuikot joutunen ostamaan lahkeita varten. Edellisestä neulomuksesta onkin aikaa yli 15 vuotta.

267960.jpg