Ompelut on olleet tauolla vaikka suunnitelmiakin on ollut. Itselleni pitäisi ommella ainakin takkia ja mekkoa. Suuren käsityökerhon kaavaa jo piirtelin mutta totesin sovitusvaiheessa ettei se malli sovi minulle. Hieman sitä epäilinkin, kyseisen lehden kaavoista kun on lähinnä huonoja kokemuksia. Veinpä ne sitten kierrätykseen lähes kaikki ja päätin tästälähin tyytyä Modan ja Ottobren ohjeisiin. Muutaman jätin kivojen pehmolelujen yms takia. Oi kun osaisikin kaavoittaa itse. Tiedän mitä haluan mutta tarvitsen kaavan jota lähtä sitten muuttelemaan.

Muistin lukemisharrastukseni olemassaolon ja olen lukenut vanhoja rakkaita kirjoja eikä aikaa ole riittänyt ihan kaikkeen. Samoin löysin ison määrän askartelutarvikkeita kaapista ja jäin miettimään milloin olen viimeksi askarrellut. Ala-asteella ollessani käytin kahta muovista esiliinaa, toista edessä ja toista takana. Koskaan kun ei tiennyt milloin istuisi liimapaperin päälle. Kertoo jotain huoneen siivosta.

Hatun ja laukun tein kesällä. Hatun kaava on Ottobresta, laukun suunnittelin itse. Laukku sai vaikutteita Weekender-laukuista joita on vähän siellä sun täällä netissä. Siitä puuttuvat oikeat tukikankaat enkä ollut koskaan kiinnittänyt terettä. Molemmat puutteet on selkeät. Tykkään kuitenkin laukun mallista joten ehkä teen toisen hiukan paremmalla onnella. Kangas on Hemtexin alekorista löytynyt verho.

 934030.jpg

Poikien huoneeseen löysin kivan kankaan Eurokankaasta ja olin yllättynyt. Olen ilmeisesti asennoitunut jotenkin väärin kyseistä kauppaa kohtaan, sillä en osannut kuvitella sieltä löytäväni verhoja, kuvittelin lastenkankaiden olevan sellaisia tiiperryskuosillisia. Pitäisikin ottaa verhoista joskus kuva.