Karjasillalla järjestettiin kirppis viime lauantaina ja kävin poikien kanssa siellä. Koko aluetta eivät seuralaiset jaksaneet kiertää mutta aikamoinen kasa silti päätyi meille asti.

Itselleni sain mekon eurolla. Tykkään tosi paljon. Mekko meni päälle tän mahankin kanssa juuri ja juuri mutta käyttö taitaa odottaa mahan häviämistä. Hihat ovat 3/4 mittaiset ja levenevät, loppuvat juuri tuohon mahan seudulle. Ei kovin kauniin näköistä.

1633488.jpg

Nukkekotiin (jota ei vielä ole) tarviketta. Satsi maksoi neljä euroa. Sorruin tähän tuon lieden ja leivänpaahtimen takia, niitä en anna poikien leikkeihin. Hieman epäilyttää nuo lusikat yms., miten kauan lie pysyvät tallessa.

1633502.jpg

Kaikkea ei edes jaksanut kuvata. BabyBorn-nukke potan kanssa, lapsille vaatteita, pari kangaspalaa, emalipannu leikkimökkiin yms.

Kankaat ja allaoleva päiväpeitto ovat aikaisemmilta reissuilta, aika monta on jäänyt raportoimattakin. Siniset velourhousut on jo leikattu pienemmiksi esikoista varten, ruskeaa kangasta olen käyttänyt fleecetakkini somistukseksi (kiinnitys vain tuottaa vielä pähkäilyjä), kukkakangas on menossa makkarin verhoksi ja ruskean kernin olen leikannut ruokalapuiksi.

1633516.jpg

Eilinen pikainen kierrätyskeskuskäynti tuotti violetin sametin, vaaleansinisen puuvillapalan pääkälloilla ja sinapinkeltaisen joustofroteehaalarin (aikuisten kokoa!). Haalari aiheutti hihityskohtauksen kun tungin itseni sisälle, joustoa onneksi riitti. Sametista tulee takki itselleni, napit vain pitäisi käydä ostamassa. Joustofroteesta vaippoja ja ehkä esikoiselle housut jos vain värin huolii.

Tänään sain postissa Kaverille kassi- vaihdon laukun. Pirjo oli tehnyt minulle laukun kauniista kankaista. Jospa saisin kuvattua seuraavaan postaukseen. Vaihto toteutetaan pareittain, joten minä teen Pirjolle kassin. Piirtelin kaavat eilen ja leikkasin jo kankaatkin. Hurjasti meni aikaa netissä surffatessa ja laukun mallia pohtiessa. Toivottavasti tuo näyttää sitten siltä mitä ajattelin.