Kuvataan sitten vanhoja kun ei uusia saa aikaiseksi.

Kantopussi. Lapsen jaloille on pehmuste. Pikkuveli oikein hihkui kun näki liinan, ei ole hetkeen tullut kannettua. Esikoisen ottama kuva. Vuorikangas on ihan tavallista lakanakangasta, en lähtenyt ostamaan kankaita erityisesti tätä varten, päällyskangaskin oli jo olemassaoleva. Valkoinen vuori vain ei ole kaikista käytännöllisin...

208529.jpg

Kantotakki lapsen kanssa ja ilman. Sivuprofiili kannettavan kanssa on todella muhkea. Tein tavallisen takin Ottobren ohjeilla, kantolipareeseen taisin soveltaa ohjeita tsi-kantoliinoista. Lipare on todella yksinkertainen tehdä, tein alhaalle kapenevan. Jokin kiristyssysteemi olisi hyvä olla lipareen yläreunassa, sitä tarvii kun lapsi nukkuu. Olin tosi ylpeä taskuista, en ole sellaisia ennen ommellut.

208528.jpg208514.jpg

Lattiatyynyt. Sarjassamme tehdään niistä aineksista mitä kaapista löytyy. Sisätyyny vanhaa lakanaa, sininen ulkotyyny jotain joskus värjättyä. Sisätyynyn sisällä kangassilppua, loppuunkulutettuja sukkia yms. Sisätyynyssä on pieni vetoketjun pätkä, täytän tyynyjä kun silppumäärä kasvaa liian suureksi. Laitoin myös vanhojen tyynyjen täytteitä mutta ne vain möykkyyntyvät, pitäisi riipiä pois. Nämä on ihanan tukevat istuessa ja saa hyödynnettyä kaikki jämät (eihän sitä roskiin sentäs).

208513.jpg

Huomatkaa pikkuveljen kynitty pää. Esikoinen ehti leikata kaikki ihanat kiharat äidin huomaamatta. Meinas itku päästä kun näin lopputuloksen. Ei auttanut kuin leikata ne loputkin haituvat lyhyemmäksi.