Uusi kori reunat kokonaan kiinteillä silmukoilla, ilman kantokahvoja ja yläreuna käännyttynä. Kori on tukevampi ja fiksumman näköinen. Pitää joskus purkaa tuota ensimmäistä koria. Ensin kuitenkin on tarkoitus tehdä nuo pari muuta koria valmiiksi.  Seuraavaan koriin teen pohjankin kiinteillä silmukoilla, nyt on pylväillä.

380166.jpg

Mies sai isäinpäivälahjaksi keskeneräisen istuinalusta autoon. Aina ajoissa olin sitä tekemässä ja villa loppui sitten kesken. Joulun alla käytiin yksillä käsityömessuilla josta ostin lisää villaa ja eilen tikuttelin alustaa valmiimmaksi. Tehtiin esikoisen kanssa yhteistyössä kuviointi. Laitan kuvan jahka se on käynyt pesussa huovuttumassa. Nyt on niin paljon pakkasta ettei tarkene pyykkituvalla juosta. Onneksi kohta on oma kone... 

Kanttinauhakin on ostettuna patalappuja varten. Pelottaa vain jos menevät pilalle siitä. Ei ollut patalappu mukana kun kaupungissa ollessa muistin käydä ompelutarvikeliikkeessä. Ostin sitten luonnonvalkoista, tosi käytännöllistä.

Jaahas, taas lähdetään tapetteja repimään. Suosittelen lämpimästi tapettiliisterin käyttöä tapettien irroituksessa, helpotti työtä huomattavasti. Liisteri hidastaa veden kuivumista joten vaikutusaika on pidempi. Sai vain repiä liuskoja irti. Pesuhuonekin on nyt tiilipinnalla. Huomenna tulee putkimies ja kosteusmittaaja.