Monta viikkoa vierähti edellisestä kirppisreissusta, viimeksi Elohiiren blogin kirppiskuvausta lukiessa tuli pakottava tarve päästä shoppailemaan. Varsinaisena asiana oli toppahousujen etsiminen esikoiselle. Ei lyötynyt niitä mutta löytyi paljon kaikenlaista muuta tuikitarpeellista. Rahaa meni liikaa joten seuraava ostosreissu saanee odottaa vähän aikaa. Kävin sekä kierrätyskeskuksessa että yhdellä kirpparilla.

Pari askarteluhuovan palasta esikoiselle 0,2e. Nappeja 1e. Joulupalloja 0,9e sekä niintä askarteluun 1e. Näitähän ei tartte edes perustella?

1091211.jpg

Samsoniten lasten laukku 5e ja Jonathanin Motion Wear -toppapuku 6e. Noita laukkuja olen ihaillut jo ennen lapsia, en vain osaa ostaa laukkua kaupasta. Varatoppapuku tuolle muka kuivalle lapselle jolla tulee pissahätä liian nopeasti.

1091208.jpg

Hämähäkkipipo ja lätsä molemmat euron, trikoopipo 0,5e. Esikoiselle kaikki. Hämähäkki herätti suurta ihastusta ja sai lempipipon arvoaseman. Yleensä äiti ostaa niitä tylsiä yksivärisiä.

1091213.jpg

Kirjoja. Creating Vintage Style 5,9e. Viiru puijaa Pesosta 3e. Vihreä nuortenkirja 0,2e ja loput kolme euron kappale. Käsityökirja kohtuulliseen hintaan - tottakai. Viiru ja Pesonen -kirjat ovat sekä vanhempien että lasten suosiossa. Nuortenkirjat nyt oli vähän turhia ostoksia vaikka ihan kivoja olivatkin. Kirjoja vain on kertynyt sen verran että koetan säilöä hyllyyni vain todella hyvät.

1091210.jpg

Pari villavaatetta huovutukseen yht. 0,1e ja Lindexin ohut villainen aluspaita euron kuopukselle.

1091212.jpg

Kaksi hailakan vihreää verhoa yht. 2e ja pellavaliina 1e. Verhot menee kangaslaatikkoon, ne ois tosi kivat esimerkiksi takin vuorina. Pellavaliina on mun heikkous, ostan niitä aina kun saan halvalla. En tosin pidä yleensä ikinä pöytäliinaa, en pöydällä enkä lipaston päällä, mutta koen silti niistä omistajan iloa. Tämä liina pääsi tosin joulun kunniaksi esille.

1091214.jpg

Lisäksi kuopus sai muovisia aterimia, pari lautasta, kupin, ämpäreitä ja auton yhteensä parilla eurolla. Niistä ei edes kuvaa kun eivät nyt niin nättejä olleet. Lapsi vain kokkaa sen verran ahkerasti että piti vähän lisätä työkalujen valikoimaa.

Ompelinkin tänään mutta niistä kuvia sitten vasta joulun jälkeen.