Viime vuonna ompelin punaisesta vakosametista pussit ja aplikoin niihin harmaasta fleecestä numerot. En keksinyt taustaksi mitään kivaa ideaa joten pussit olivat sitten narussa. Eilen sain idean kangaskranssista ja sehän piti sitten heti päästä toteuttamaan. Ompelin pitkiä putkia jotka täytin kangassilpulla. Yhden sukkapuikon sain väännettyä solmuun ennen kuin tajusin käyttää täyttämiseen kympin virkkuukoukkua apuna.

Kranssi tyhjänä:

1110673.jpg

Joulukalenterina:

1110674.jpg

Kranssia olisi kannattanut vielä kiertää tiukemmalle, nyt se ei ihan pysy ympyränä vaan valahtaa soikeaksi. Ihan ok se niinkin on. Kiristin ensin hyvinkin tiukalle sillä seurauksella että yksi putkilo hieman repesi. Ehkä puran ja tiukennan sitä jos satun innostumaan.

Kävin kirpparillakin ja ostin kaikenlaista. Monenlaista tekstiiliä sekä esikoiselle monot. Lapsirukka ei viime keväänä kerinnyt hiihtää ollenkaan kun saamattomat vanhemmat eivät saaneet hommattua isompia monoja. Nyt on ja suksetkin esiin nostettuna. Äidistä ei tosin taida olla hiihdättäjäksi, aikanaan tuli hiihdettyä vain ne pakolliset.